1500 RAZLOGOV ZA DONACIJO

Blagovna znamka Zala je v sodelovanju z Združenjem Europa Donna Slovenija lansirala novo omejeno izdajo izvirske vode Zala – 1500 razlogov.

Article image

Zala je dolgoletni podpornik Združenja Europa Donna. Ker je rak dojk dobro ozdravljiv, če je odkrit dovolj zgodaj, za zmanjševanje umrljivosti pa je izjemno pomembno predvsem osveščanje, smo se letos skupaj odločili za nekoliko drugačen in obsežnejši pristop k ozaveščanju o pomembnosti rednega mesečnega samopregledovanja dojk.

Article image

Blagovna znamka Zala je za omejeno obdobje odstopila obraz najbolj prodajanega artikla - izvirske vode. Etiketo 500 ml plastenke so opremili s komunikacijo akcije 1500 razlogov, na njej pa se nahaja QR koda, s pomočjo katere kupci lahko prispevajo sredstva za podporo Sklada Mojce Seničar za raziskave raka dojk. Zbiranje prispevkov pa poteka tudi prek SMS-ov.
S ključno besedo »POGUMNA5«, poslano na številko 1919, vsak lahko daruje 5 €. Donirate pa lahko tudi na druge načine – več o tem je na voljo na povezavi.  

Article image

Komunikacijska kampanja ozavešča o pomenu rednega mesečnega samopregledovanja, ki je ključno za zgodnje odkrivanje raka in pomembno vpliva na visoko preživetveno stopnjo. Hkrati skupaj pozivajo k donaciji v sklad Europa Donna Slovenija za podporo raziskavam raka, ki so pomembne za učinkovito zdravljenje bolezni. 1500 razlogov je komunikacijski nagovor kampanje, katere nosilni medij je etiketa na embalaži izvirske vode Zala, kampanja pa bo podprta tudi z digitalnim oglaševanjem, na družbenih omrežjih, s sodelovanjem z ambasadorji znamke in društva ter z aktivacijo na dogodkih.

V Sloveniji je vsako leto za rakom dojke na novo diagnosticiranih povprečno 1500 oseb. Kar nam daje 1500 razlogov. Da smo pozorni. Da smo aktivni. Da skrbimo za svoje zdravje in k temu motiviramo svoje najbližje. Ne nazadnje, da smo solidarni. Da pomagamo, podpiramo in doniramo. Za vse našteto se v svojem bistvu že 24 let zavzema tudi blagovna znamka Zala. Letos tako svojim potrošnikom ponuja najmanj 1500 razlogov, da aktivno uravnajo tehtnico življenja v ravnovesje.

Article image

Deli z ostalimi: