vsa družinaje zdaj zala
vsa družinaje zdaj zala

Z mislijo na vse, ki jo radi pijete, in navdihnjeni nad najnovejšimi trendi smo se odločili, da jo odenemo v novo podobo in združimo pod eno ime. Tako je Zala sedaj čisto zares zala ter ena in edina. Pod svojim okriljem pa skriva tri linije.

Zala

Zala izvirska voda

Čista izvirska voda za zdrav vsakdan.

Embalirana izvirska voda Zala se ponaša z enakimi lastnostmi, kakor jih ima v svojem izvoru. Vsebuje malo mineralov, je nevtralnega okusa in zelo osvežujoča. Je idealna rešitev za potešitev žeje. Zaupate ji že od leta 1995, ko je kot prva embalirana voda vstopila na slovenski trg. Potrditev zaupanja potrošnikov izkazuje tudi večkratna nagrada Trusted Brand.

0,5L PET (1/24) 1L PET (1/6) 1,5L PET (1/6)
Zala izvirska voda
Več
Zala izvirska voda

Zala z okusi

Nizkoenergijske brezalkoholne pijače za popolno osvežitev.

Zala z okusi potrošnike razveseljuje že 19 let in je njihova prva izbira v tej kategoriji. Linija kakovostnih nizkoenergijskih negaziranih brezalkoholnih pijač z okusi je narejena na osnovi izvirske vode Zala in je brez dodanih konzervansov, polnjena na aseptični liniji.

Zala z okusom tako po novem ponuja sledeče izdelke:

  • Zala bela breskev
  • Zala jabolko
  • Zala isotonic limona in grenivka
  • Zala malina
0,5L PET (1/24) 1L PET (1/6) 1,5L PET (1/6)
Zala z okusi
Več
Zala z okusi

Zala z okusi
brez sladkorja

Več kot le voda.

Zala z okusi brez sladkorja je narejena na osnovi izvirske vode, je brez konzervansov, brez sladil in brez energijske vrednosti. Je nežnega okusa, vsebuje le vodo in malo sadnega soka. Odlično odžeja in privoščite si jo lahko brez skrbi kadarkoli v dnevu.

Zala z okusi brez sladkorja je edinstvena in ustvarja novo kategorijo osvežilnih pijač. Svojo edinstvenost na področju kreativnosti pri razvoju živil z ugodno prehransko sestavo in večjo prijaznost potrošnikom dokazuje nagrada Inštituta za nutricionistko, ki je pijači dodelil pečat za najbolj inovativno živilo v kategoriji pijač za leto 2015.

Zala z okusi brez sladkorja tako po novem ponuja sledeče izdelke:

  • Zala malina brez sladkorja
  • Zala grenivka brez sladkorja
  • Zala jabolko brez sladkorja
  • Zala bela breskev brez sladkorja
0,5L PET (1/24) 1L PET (1/6)
Zala z okusi brez sladkorja
Več
Zala z okusi brez sladkorja

Zala z
mehurčki

Polna svežine in urbanega stila.

Družini Zala sta se pridružili članici, ki urbano osvežitev predstavljata v povsem novi kategoriji gaziranih vod z okusi. Zala z mehurčki s svojim nežno gaziranim svežim okusom popestri vaš aktivni vsakdan na vsakem koraku. Zala z mehurčki je nizkoenergijska pijača narejena na osnovi izvirske vode Zala, z naravno aromo sadja, brez dodanih sladil, barvil in konzervansov. Polnjena je v 0,33 L pločevinke, ki ohranjajo svežino na urbanih poteh in se odlično prilegajo vsaki torbi. Njena embalaža pa ni le priročna, krasi jo tudi edinstvena ilustracija, ki v Zalo družino vnaša še več urbanega stila in zabave.

Zala z mehurčki vas osveži v dveh okusih:

  • Zala malina z mehurčki
  • Zala jabolko z mehurčki
0,33L PLČ (1/24)
Zala z okusi brez sladkorja
Več
Zala z okusi brez sladkorja