zdaj šebolj urbana
zdaj šebolj urbana

Ker je Zala edina urbana voda in izvira v samem središču prestolnice, si zasluži bolj mestno preobleko. Zdaj lahko tako izvirsko vodo Zala kot Zalo z okusi in brez sladkorja najdeš v novi, še bolj urbani podobi.

Zala

Zala izvirska voda

Za tvoj vsakdan v ravnovesju.

Izvirska voda Zala se ponaša z enakimi lastnostmi, kakor jih ima v svojem izvoru. Odlikuje jo stabilna sestava, malo mineralov, je nevtralnega okusa in zelo osvežujoča. Odlična izbira za potešitev žeje in osvežitev.

Zaupate ji že od leta 1995, ko je kot prva embalirana voda vstopila na slovenski trg. Potrditev zaupanja potrošnikov izkazuje večkratna nagrada Trusted Brand.

0,5L PET (1/24) 1L PET (1/6) 1,5L PET (1/6)
Zala izvirska voda
Zala izvirska voda

Tvoj svet okusov

Brezalkoholne pijače odličnega okusa za popolno osvežitev z nizko energijsko vrednostjo.

Različica Zal z okusi potrošnike razveseljuje skoraj toliko časa kot izvirska voda. Je njihova prva izbira tudi v tej kategoriji. Linija kakovostnih nizkoenergijskih negaziranih brezalkoholnih pijač z okusi in/ali vitamini bazira na osnovi izvirske vode Zala in je brez dodanih konzervansov. Polnjena je na aseptični liniji in vse kar ji dodamo je odličen okus.

Svet okusov tako sestavljajo:

  • Zala limona ingver
  • Zala bela breskev
  • Zala jabolko
  • Zala isotonic limona in grenivka
  • Zala malina
0,5L PET (1/6) 1L PET (1/6) 1,5L PET (1/6)
Zala z okusi
Zala z okusi

Tvoj cukrček brez sladkorja

Za sočno osvežitev brez slabe vesti

Različica izdelkov Zala z okusi brez sladkorja je narejena na osnovi izvirske vode Zala, je brez konzervansov, brez sladil in brez energijske vrednosti. Je nežnega okusa, vsebuje le vodo in malo sadnega soka. Odlično odžeja in privoščite si jo lahko brez skrbi, kadarkoli v dnevu.

Zala z okusi brez sladkorja je edinstvena in vodilna v kategoriji osvežilnih pijač brez energije. Svojo edinstvenost na področju kreativnosti pri razvoju živil z ugodno prehransko sestavo in večjo prijaznost potrošnikom dokazuje nagrada Inštituta za nutricionistko, ki je liniji pijač dodelil pečat za najbolj inovativno živilo v kategoriji pijač za leto 2018.

Zaradi posebnega načina polnjenja zagotavljamo najvišjo raven mikrobiološke stabilnosti izdelka, kar nam omogoča, proizvodnjo izdelkov brez konzervansov. Vsebujejo vodo, nizek delež sadnega soka in naravne arome ter so zato primerne tudi za diabetike.  

Brez slabe vesti se lahko osvežite z izdelki:

  • Zala malina brez sladkorja
  • Zala grenivka brez sladkorja
0,5L PET (1/6) 1.5L PET (1/6)
Zala z okusi brez sladkorja
Zala z okusi brez sladkorja