Muzej iluzij

Muzej iluzij

Muzej iluzij

Muzej iluzij

Muzej iluzij

Muzej iluzij

Muzej iluzij

Mesec zalih iluzij

Zala je to pomlad svojemu širokemu naboru izdelkov dodala še več svežine. Družini sta se pridružili članici, ki sta urbano osvežitev predstavili v povsem novi kategoriji gaziranih vod z okusi. Zala z mehurčki z okusom maline in z okusom jabolka tako odslej s svojim nežno gaziranim svežim okusom popestri potešitev žeje na vsakem koraku, tudi med sprehodom po Muzeju iluzij.

Da bi novost med zalimi izdelki predstavili na karseda zanimiv način, smo poskrbeli, da so maja ljubljanski Muzej iluzij preplavili igrivi mehurčki. Edinstveno ilustracijo, ki krasi novo pločevinko, smo naselili v priljubljeno obrnjeno sobo, da so lahko obiskovalci poleteli nad zalim mestom, v eni izmed iluzij pa jih je presenetila tudi kot privid.

Male Zale smo v tem času obdarili s prostim vstopom v muzej in ob Dnevu zalih iluzij povabili prav vse Zale, da z nami praznujejo naš skupni imenski praznik. Obiskovalce, ki so delili svojo fotografijo zalih iluzij na družbenih omrežjih, pa so ob koncu obiska osvežili sadni mehurčki.