Zala z okusi brez sladkorja je prejemnica nagrade Nutris

Nagrada Nutris

Zala rada skrbi za svoje uporabnike in se pri tem trudi, da vsakega od njih osveži z izdelkom po njegovem okusu. Prav zato smo ustvarili nizkoenergijsko pijačo, ki si jo lahko privoščijo brez skrbi kadarkoli v dnevu: Zalo z okusi brez sladkorja.

Edinstven izdelek brez energijske vrednosti je že leta 2015 prepoznal Inštitut za nutricionistiko in Zali malina brez sladkorja dodelil pečat Inovacija leta 2015. Nedavno pa sta se izdelkom brez sladkorja pridružila še okusa bela breskev in jabolko, ki sta prinesla še več raznolikosti, s čimer si je družina Zala z okusi brez sladkorja tudi letos prislužila Nagrado Inštituta za nutricionistiko za inovativnost v skupini pijač.

Nagrajena kategorija Zale z okusi brez sladkorja ponuja štiri okuse: malina, grenivka, jabolko in bela breskev. Vse pijače so narejene na osnovi izvirske vode Zala in so brez konzervansov, brez sladil in brez energijske vrednosti. Vsebujejo vodo, nizek delež sadnega soka in naravne arome ter so zato odlične tudi za diabetike.

Vsak, ki se hoče razvajati brez slabe vesti, lahko tako zdaj izbere enega od osvežujočih okusov in z njim popestri svoje potepe po mestnih ulicah in skritih kotičkih. Edinstvena kvadratna plastenka Zale odlično dopolnjuje urbani stil in se prilega prav vsaki torbi ali nahrbtniku.

Zala je z inovativno družino izdelkov z okusi brez sladkorja ustvarila povsem novo kategorijo osvežilnih pijač. Njeno kreativnost na področju razvoja živil z ugodno prehransko sestavo in prijaznost potrošnikom pa zdaj potrjuje tudi nagrada Inštituta za nutricionistiko Nutris za najbolj inovativno živilo v kategoriji pijač za leto 2018.

Zala. Tvoja druga pipa.