Zala teče na Volkswagen Ljubljanskem maratonu

Zala, uradna voda Volkswagen Ljubljanskega maratona, ki je doma v prestolnici, je zadnjo soboto v septembru 150 tekačem omogočila skupinski tekaški trening pred največjo športno prireditvijo v Sloveniji. Zala, izvirska voda, dolgoletni sponzor Volkswagen Ljubljanskega maratona, je v sodelovanju z ekipo projekta Priprave, ekipi tekačev iz podjetja in ostalim zainteresiranim tekačem omogočila začutiti urbani utrip mesta in jih popeljala preko Tromostovja do Ljubljanskega gradu. Zala, kot dolgoletna podpornica Europa Donne, pa je na svojem dogodku obeležila še pričetek oktobra, meseca namenjenega promociji in ozaveščanju boja proti raku dojke.

zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče zala teče

Veliki finale dobesedno v znamenju vode

Tekači pravijo, da ni slabega vremena, je samo vreme. Zadnjo oktobrsko nedeljo je deževni dan na ulice Ljubljane privabil 20.587 tekačev iz celega sveta. Eni so prvič napadli 10 km, drugi so seštevali kilometre, tretji so okusili preizkušnjo maratona. Že na štartni črti pa so bili vsi zmagovalci! Zala kotiček z izvirsko vodo Zala, Zalo z mehurčki in Solo Isošport je bil kljub dežju gotovo eden bolj obiskanih, za kar so poleg prijaznih hostes poskrbeli predvsem naši izdelki, s katerimi smo poskrbeli za zdravo hidracijo športa željnih teles.

23. Volkswagen Ljubljanski maraton je tako za nami. Za zdravje in vitalnost pa se moramo truditi vsak dan. Da ju boste ohranjali in krepili, seveda ni nujno preteči maratona, si je pa potrebno med maratonskimi obveznostmi - službenimi in zasebnimi - vzeti čas tudi zase in poskrbeti za svoje telo. Vabimo vas, da si ogledate Zalino vodeno vadbo, ki jo lahko izvajate kjer koli in kadar koli ter z njeno pomočjo poskrbite za še bolj zdrav vsakdan. Vse do prihodnjega maratona :)

Zalin Urbani tek.

Seznam predvajanja Vodéna vadba.